top of page

Serveis d'estètica:                                                 

Manicures i Pedicures

Servei de manicures i pedicures amb esmalts normals i també amb esmalts semipermanents.

Drenatge Limfàtic Manual

Tècnica amb acció calmant, relaxant i afavoridora del drenatge de líquids i toxines. El seu resultat és un eficaç efecte descongestiu i tonificant

Massatge Relaxant

El massatge relaxant és una tècnica manual per aconseguir un estat físic i mental de relax de forma agradable alleujant a més dolors musculars.

Reflexologia Podal

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex. Suposa l'aplicació d'un massatge manual que s'aplica pressió en àrees reflexes dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos

Permanent i tint de pestanyes

Les pestanyes són fonamentals per tenir una mirada d'infart, de manera que el tint i la permanent es presenten com una tècnica perfecta per tenir-les sempre a punt.

Peeling Corporal

Exfoliació suau i equilibrada. Elimina cèl·lules mortes de l'epidermis, sense alterar ni danyar la pell i respectant el seu equilibri natural. Ideal per a tot tipus de pell.

Productes de Secretos del Agua

Secretos del agua és una casa de productes que vol impulsar un gran canvi de consciència a través de la investigació sobre l'aigua i oferir un veritable sistema de bellesa sense agressió, al servei de les persones i del nostre entorn.

A càrrec de:

Glòria Palomo López

bottom of page