top of page

Dansa abdominopelviana terapèutica

La dansa oriental és una dansa mil•lenària provinent de l'Orient Mitjà i l'Àfrica Mediterrània, que es caracteritza per moviments de malucs i del tors.

 

Però més enllà de ser una dansa molt femenina i sensual, té múltiples beneficis tant a nivell físic com psicològic.

 

És un molt bon exercici cardiovascular que col•labora en l'equilibri del cos i la ment i contribueix a prendre consciència dels mecanismes corporals fonamentals, del nostre centre de gravetat.

- Contribueix a la higiene i correcció postural.

- Enforteix els músculs de l'abdomen, la part inferior de l'esquena, i en especial, de la pelvis i el sòl pelvià, per la qual cosa ajuda a disminuir els dolors i molèsties menstruals i de l'aparell digestiu. Amb el moviment pelvià es fa massatge a tots els òrgans interns de la zona abdominal, ajudant a que treballin millor.

 

A més, és un exercici que estimula les articulacions sense ser agressiu, i les lubrica de forma natural, donant lloc a un millor funcionament. A la vegada, allibera de la rigidesa corporal, contribuint a la fluïdesa i la coordinació, amb la qual cosa també allibera els nusos tensionals.

 

A nivell psicològic proporciona un gran benestar personal, ja que al fer esport s'alliberen endorfines, i desfà els bloquejos físics i emocionals, de manera que pot ajudar a generar canvis d'actitud i a generar seguretat personal.

A més d'augmentar l'autoestima, ajuda a la memòria i a la coordinació, i fomenta la creativitat i l'expressió de les emocions.

 

Vine a conèixer i a experimentar les sensacions de la dansa abdominopelviana.

bottom of page