top of page

Fisioteràpia Respiratòria

Fisioteràpia repiratòria Pediatrica. Capellades

Amb el fred, el sistema immunològic es torna dèbil. La mucosa respiratòria rep menys sang i per defensar-se genera més moc.

Quan aquest s'acumula, juntament amb l'arribada de virus i bacteris més potents, disminueix l'eficàcia de les nostres defenses i és més fàcil emmalaltir.

S'està detectant un augment de les malalties respiratòries infantils. Nadons i infants pateixen bronquiolitis, pneumònies, bronquitis, refredats, nous virus i bacteris… que fan que  convisquin constantment amb els mocs.

 

Això afecta de manera molt important al benestar de l’infant i de tota la família.

Aquí és on entra en joc la fisioteràpia respiratòria infantil.

La fisioteràpia t’ajuda a eliminar secrecions que s’acumulen des del nas fins a les zones més profundes dels pulmons, ajuda a disminuir la tos, a millora l’alimentació i la son.

En conseqüencia evita complicacions i ingressos, i disminueix la quantitat de medicació que necessiten i fa que aquesta sigui més eficaç.

Les tècniques que s’usen són indolores i amb resultats ràpids. Es recomana que els pares estiguin presents durant la sessió per tranquil·litzar i acompanyar als infants, i a més per compartir l’experiència i aprenentatge d’eines fonamentals, com per exemple una correcta neteja nasal.

Fisioteràpia repiratòria Pediatrica. Capellades
bottom of page