• Afisiona

7 Exercicis per millorar la postura amb només una paret. (PART 1 )

La #postura corporal ve determinada pel to, retraccions musculars i coordinació neuromuscular, per això exercicis que combinin la força, l'elasticitat i la consciència corporal són efectius per millorar certs segments corporals.

Posar atenció a la postura, ajudarà a adonar-te com diferents aspectes del dia a dia influeixen en ella, per exemple, pensa com és la postura quan estàs cansat, quan estàs trist, quan estem nerviosos o quan estàs irritat, pensa com t’assentes al sofà, o a la cadira de l'oficina i com camines, et mous i vius. Aquest és primer pas per començar a buscar correccions.

Aquí presentem 7 exercicis generals que pots posar en pràctica amb només una paret. S'aconsella que si tens dolor o alguna lesió, fer una visita prèvia amb un Fisioterapeuta per valorar la teva postura i determinar si exercicis com aquests són recomanats per a tu.

1. Correcció cervicalRecolzat d'esquena a la paret, peus a 10-15cm de la paret, a l'ample dels malucs, braços recolzats a la paret i al costat del cos, espatlles actius cap a la paret, fer pressió amb el cap a la paret, amagant el mentó (treure papada), el cap creix cap al sostre, mantenir 5 segons i relaxar. Repetir 7-10 vegades.
2.- Corregir cifosi dorsal
Recolzat d'esquena a la paret, peus a 10-15cm de la paret i l'ample dels malucs, pelvis en retroversió per mantenir lumbars recolzades, braços oberts en creu amb el dors de la mà cap a la paret, pujar i baixar braços, simulant el moviment d'unes ales.
DURANT AQUESTA SETMANA COMENÇA A TREBALLAR AQUESTS EXERCICIS, I SEGUEIX-NOS PER PODER CONTINUAR AMB LA TERAPIA ACTIVA (PART 2)

0 comments

Recent Posts

See All

Vols millorar el teu rendiment esportiu?

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora