top of page
  • Writer's pictureAfisiona

7 Exercicis per millorar la postura amb només una paret. (PART 1 )

La #postura corporal ve determinada pel to, retraccions musculars i coordinació neuromuscular, per això exercicis que combinin la força, l'elasticitat i la consciència corporal són efectius per millorar certs segments corporals.

Posar atenció a la postura, ajudarà a adonar-te com diferents aspectes del dia a dia influeixen en ella, per exemple, pensa com és la postura quan estàs cansat, quan estàs trist, quan estem nerviosos o quan estàs irritat, pensa com t’assentes al sofà, o a la cadira de l'oficina i com camines, et mous i vius. Aquest és primer pas per començar a buscar correccions.

Aquí presentem 7 exercicis generals que pots posar en pràctica amb només una paret. S'aconsella que si tens dolor o alguna lesió, fer una visita prèvia amb un Fisioterapeuta per valorar la teva postura i determinar si exercicis com aquests són recomanats per a tu.

1. Correcció cervicalRecolzat d'esquena a la paret, peus a 10-15cm de la paret, a l'ample dels malucs, braços recolzats a la paret i al costat del cos, espatlles actius cap a la paret, fer pressió amb el cap a la paret, amagant el mentó (treure papada), el cap creix cap al sostre, mantenir 5 segons i relaxar. Repetir 7-10 vegades.
2.- Corregir cifosi dorsal
Recolzat d'esquena a la paret, peus a 10-15cm de la paret i l'ample dels malucs, pelvis en retroversió per mantenir lumbars recolzades, braços oberts en creu amb el dors de la mà cap a la paret, pujar i baixar braços, simulant el moviment d'unes ales.
DURANT AQUESTA SETMANA COMENÇA A TREBALLAR AQUESTS EXERCICIS, I SEGUEIX-NOS PER PODER CONTINUAR AMB LA TERAPIA ACTIVA (PART 2)

0 comments

Recent Posts

See All

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora

bottom of page