top of page
  • Writer's pictureAfisiona

AFISIONA KIDSEn què consisteix el Massatge Infantil?

El massatge infantil per a nadons són unes carícies o friccions suaus que es donen de forma amorosa al cap, cara, pit, abdomen, cames, braços, mans i esquena. Es complementa amb mobilitzacions suaus de braços i cames.

Des que la primera cèl·lula es divideix per donar-nos via a la vida, estem en contacte amb un altre ésser. Durant tot l'embaràs el vincle del fetus amb la mare es fa més proper i necessari, ens dóna seguretat, calor, abric ...

Després en passar pel canal del naixement ens entra una por instintiva per no saber què ens trobarem després d'aquesta calidesa i sentir aquest confort matern. Aquesta inquietud, temor, se li pot aguditzar al petit en els primers dies després del naixement.


Beneficis del Massatge Infantil

A través de la pell, ple de innervacions nervioses, el nadó rep el massatge infantil que li dóna la mare/pare ajudant-lo a alliberar aquests temors i a tenir un contacte càlid, íntim i amorós. La proximitat del tacte matern/patern actua com a bàlsam afectiu i també l'ajuda en el seu progrés.

A més del desenvolupament afectiu, també els afavoreix el cognitiu i motriu; el nadó va reconeixent cada part del seu cos mitjançant el massatge i aquesta informació arriba al seu cervell estimulant aquest desenvolupament. Alhora que els proporcionen plaer sensorial, ja que activen l'alliberament de substàncies bioquímiques, les endorfines, les quals generen una sensació de benestar.

Des que neixen, el massatge els regula els còlics del lactant, a expectorar la mucositat i les flegmes quan estan malalts de les vies respiratòries, els relaxa i obtenen així un somni més reparador. Els facilita tenir una millor socialització i rendiment intel·lectual. Entre alguns dels beneficis que obtenen del massatge.


Afisiona ofereix un circuit sensorial pels més petits de més de 100 metres, on despertaran els seus sentits. Caminaran descalços on descobriran una gran varietat de textures i materials. Com que el peu és un òrgan sensitiu tan fi com la mà, caminar descalç obre tot un món de sensacions en què cada pas és diferent de l'anterior i sempre un plaer.


Durant aquests tres dies gaudiran del circuit sensorial i mitjançant el joc i el moviment descobriran com es poden moure sense mirar, a través del sentit del tacte, l'oïda i l'olor.


Sens dubte els peus, com a receptors privilegiats, contribuiran a un millor desenvolupament de la intel·ligència de l’infant, i això és així perquè la intel·ligència es desenvolupa mitjançant, la maduració del sistema nerviós, que és la capacitat de diferenciar i discriminar cada vegada més estímuls i té a veure amb la diferenciació de cèl·lules nervioses. Beneficis que pot tenir caminar descalç:

⦁ Estimula la circulació sanguínia permetent una major oxigenació. ⦁ Facilita l’eliminació de grasses i toxines a l’organisme. ⦁ Alleuja l’estrès, la depressió i la neurosis ja que fortifica el sistema nerviós. ⦁ Quan pressiones zones a la planta dels peus, estimules els òrgans connectats amb aquestes terminacions, d’aquesta manera afavorim un major funcionament i també a sanejar malalties produïdes per l’obstrucció de canals energètics anomenats meridians. ⦁ Caminar descalç exercita els nostres peus de manera natural a la vegada que impulsa la nostra energia interior a sanejar-nos.


Infants de 3 a 7 anys.


PREUS:

3 dies ----- 42€

2 dies ----- 30€

1 dia ----- 20€

Preus especials per a germans.


0 comments

Recent Posts

See All

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora

bottom of page