• Afisiona

Dia Mundial de la Salut

Tenir una vida saludable, avui en dia, és cada vegada més complicat, sembla que el ritme de vida actual és accelerat i ens impedeix trobar temps per escoltar el cos i la ment.


Sent avui el dia mundial de la salut, des d’Afisiona et volem ajudar a gaudir plenament de la teva vida i cuidar la teva salut, trobant un espai on abandonar (encara que sigui una estoneta) l'estrès.


- Assegura't de dormir bé, donar-li al teu cos les hores necessàries de son, és important per evitar la fatiga, reduir l’ansietat, i permetre un bon funcionament del cos i la ment.


- Aprèn a respirar de forma correcta, de manera conscient, en algun moment del dia, només et portarà uns minuts. Sent com el teu diafragma i la teva musculatura inspiratòria i expiratòria es mobilitzen realitzant tot el seu recorregut.


- Realitza activitat física amb regularitat, el moviment és vida i salut, i l'exercici regular és la font de la joventut.

Balla, salta, camina per la muntanya... en definitiva, mou-te! L'exercici t'ajuda a accelerar el metabolisme, ajuda a dormir millor i produeix endorfines que et fan sentir feliç, redueix el nivell d’estrès i ansietat.


- Segueix una alimentació adequada, beu aigua, fés 5 àpats al dia per tal que el cos es pugui permetre anar cremant tot allò que menges, evita els sucres en general (dolços, begudes ensucrades…), redueix la quantitat de cafès i sobretot, sobretot, gaudeix dels àpats. Tornem a empendre el ritual d’asseure a taula a dinar, a sopar, assaborim el menjar amb calma i tranquil·litat.

Recorda que és igual d'important seguir una bona alimentació, aconseguir un descans adequat i practicar exercici físic, ja que tot acaba repercutint en la nostra salut.


Cuidar-nos ha de ser una prioritat durant qualsevol etapa de la nostra vida. Això ens ajudarà a tenir una qualitat de vida excel·lent en tots els nivells i edats.


Cuida't i deixa't cuidar.0 comments

Recent Posts

See All

Vols millorar el teu rendiment esportiu?

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora