• Afisiona

FISIOTERÀPIA EN ARTS ESCÈNIQUES

De la mà del nostre fisioterapeuta Carles Exposito especialitzat en Arts Escèniques i Posturologia us expliquem la importància de la fisioteràpia.


La fisioteràpia en arts escèniques proposa estudiar la postura de l’artista en la seva pràctica per a trobar quins poden ser els moviments lesius. Per exemple: tocar un instrument, implica una postura forçada, acompanyada de moviments repetitius. Aquesta condició, comporta, sovint, sobrecàrregues, tensions i lesions. Que si a més, venen en períodes de molt estrés i fatiga mental, la lesió o la dolència, sens dubte, es manifestarà. Cantants i/o ballarins, que no tinguin una respiració fisiològica i actors i/o ballarins que no tinguin suficientment treballada la consciència corporal per a expressar-se, també formen part d’aquest subjecte d’estudi i tractament.

Complementat per les cadenes fisiològiques, s’estudia la persona i l’artista, per a poder trobar on està el desordre patològic. Així com l’establiment d’un entrenament per millorar el rendiment de l’artista, desenvolupar certs músculs o uns altres, per aconseguir una bona postura o per augmentar la llibertat corporal.

0 comments

Recent Posts

See All

 

Escriu-nos, si vols parlar amb nosatres! contacta

Horaris:

Dilluns a Dijous: 9:30-13:00 i de 15:30-20:00

Divendres: 9:30-13:00 i de 15:30-19:00

AfisioNA  recomana:

 

CLINICA DENTAL CAPITÁN

Centre d'Implantologia avançada

Per visites concertades: escriu-nos a info@afisiona.com

o bé truca'ns al  93.749.50.24

REGALA SALUT, REGALA BENESTAR  

Packs regal personalitzats

  • Facebook Clean Grey

SEGUEIX-NOS!

Totes les noticícies, novetats, articles que més t'interessen.