top of page
  • Writer's pictureAfisiona

KIDS HEALTH

SETMANA SANTA KIDSAfisiona ofereix un circuit sensorial pels més petits de més de 100 metres, on despertaran els seus sentits. Caminaran descalços on descobriran una gran varietat de textures i materials. Com que el peu és un òrgan sensitiu tan fi com la mà, caminar descalç obre tot un món de sensacions en què cada pas és diferent de l'anterior i sempre un plaer.

Durant aquests tres dies gaudiran del circuit sensorial i mitjançant el joc i el moviment descobriran com es poden moure sense mirar, a través del sentit del tacte, l'oïda i l'olor.

Sens dubte els peus, com a receptors privilegiats, contribuiran a un millor desenvolupament de la intel·ligència de l’infant, i això és així perquè la intel·ligència es desenvolupa mitjançant, la maduració del sistema nerviós, que és la capacitat de diferenciar i discriminar cada vegada més estímuls i té a veure amb la diferenciació de cèl·lules nervioses. Beneficis que pot tenir caminar descalç:

⦁ Estimula la circulació sanguínia permetent una major oxigenació. ⦁ Facilita l’eliminació de grasses i toxines a l’organisme. ⦁ Alleuja l’estrès, la depressió i la neurosis ja que fortifica el sistema nerviós. ⦁ Quan pressiones zones a la planta dels peus, estimules els òrgans connectats amb aquestes terminacions, d’aquesta manera afavorim un major funcionament i també a sanejar malalties produïdes per l’obstrucció de canals energètics anomenats meridians. ⦁ Caminar descalç exercita els nostres peus de manera natural a la vegada que impulsa la nostra energia interior a sanejar-nos.

Infants de 3 a 7 anys.

PREUS:

3 dies ----- 42€

2 dies ----- 30€

1 dia ----- 20€

Preus especials per a germans.

0 comments

Recent Posts

See All

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora

bottom of page