top of page
  • Writer's pictureAfisiona

Noves eines de treball

En el camp de la sanitat és molt important estar en constant formació, innovar, estar a l’última i renovar-se, per això apostem per treballar amb un nou sistema que millori el rendiment dels tractaments duts a terme. Aquest nou sistema és un ecògraf.


L'ecografia musculoesquelètica és una eina en constant avanç i desenvolupament, molt útil en el raonament clínic del fisioterapeuta. És bàsic per veure l'evolució de la lesió, i apreciar la regeneració dels teixits desestructurats, reabsorció d'edemes, cicatrització de trencaments fibril·lars, etc.


És una eina d'especial utilitat pel seu alt nivell d'exigència en l'obtenció de resultats ràpids, es tracta d'una tècnica de diagnòstic per imatge que ens permet l'exploració de músculs, tendons, lligaments, cartílags i bursas, sobretot des de la fisioteràpia esportiva.

A Afisiona busquem de manera precisa el problema del pacient, podent elaborar un pla de tractament adequat a la patologia, minimitzant el nombre de sessions i el temps de recuperació.

A més de diagnosticar, fem servir l’ecògraf com a suport fonamental en l'aplicació de les tècniques de fisioteràpia invasiva. Així quan tractem mitjançant la punció seca, sabem localitzar exactament el teixit malmès i podem introduir l'agulla seguint un tractament eco-guiat fins a la zona afectada.


Si parlem de fisioteràpia urològica, ginecològica i obstètrica, gràcies a l'ecografia podem beneficiar de tractaments conservadors que permeten abordar el tractament d'una manera més eficaç.


Mitjançant l'equip podem dur a terme un tractament amb biofeedback, on el / la pacient és capaç de reconèixer a través de la imatge seus òrgans pèlvics i visualitzar la contracció de la musculatura que subjecta aquests òrgans, per poder així seguir un tractament òptim.

Amb això estimulem la participació activa dels nostres pacients en el tractament, peça clau per a un recuperació excel·lent.


A més el nostre equip porta incorporada l'eco 4D, que ens permetrà veure el nadó abans que neixi en una qualitat immillorable. Per a uns millors resultats és ideal realitzar la Eco 4D entre les setmanes 24 i 30 de l'embaràs. I com a detall, et facilitarem un pendrive amb les fotos i vídeos d'aquest moment tan màgic.


0 comments

Recent Posts

See All

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora

bottom of page