• Afisiona

Osteopatia durant l'embaràs

A Afisiona, a part de la fisioteràpia, també tractem i treballem el Sòl Pelvià, el pre i postpart de la mà de la Maria Gualda Cuevas, amb el servei d'osteopatia,


L'osteopatia és una disciplina terapèutica que pretén corregir els desequilibris que trobem al nostre cos des d'un punt de vista holístic, entenent que les diferents parts del nostre cos es troben interrelacionades. L'alteració d'una de les seves parts tard o d'hora afecta a aquest conjunt i el nostre organisme disposa de mecanismes de regulació per restablir la funció, però a vegades són insuficients i requereixen d'un estímul osteopàtic.


L'embaràs és un procés en el qual es produeixen molts canvis fisiològics a diferents nivells, canvis fisiològics que s'allarguen també durant el post part. L'osteòpata a través de tècniques manual suaus ,alleuja i fa prevenció dels dolors que puguin sorgir al llarg de l'embaràs, reequilibra el cos davant els múltiples canvis que es van produïnt i prepara per facilitar el procés del part, així com dsminuir les possibles disfuncions del sòl pelvià.
Després del part, sovint es fa necessària una nova regulació de la postura i el moviment en consonància amb els canvis que es van produïnt en les funcions vitals de la dona. és quan de nou, l'soteopatia pot ajudar en aquest procés de postpart contribuint a la millora de la regulació de la postura així com de les conseqüències que hagi pogut provocar el part per aconseguir el major benestar possible de la dona.

 

Escriu-nos, si vols parlar amb nosatres! contacta

Horaris:

Dilluns a Dijous: 9:30-13:00 i de 15:30-20:00

Divendres: 9:30-13:00 i de 15:30-19:00

AfisioNA  recomana:

 

CLINICA DENTAL CAPITÁN

Centre d'Implantologia avançada

Per visites concertades: escriu-nos a info@afisiona.com

o bé truca'ns al  93.749.50.24

REGALA SALUT, REGALA BENESTAR  

Packs regal personalitzats

  • Facebook Clean Grey

SEGUEIX-NOS!

Totes les noticícies, novetats, articles que més t'interessen.