• Afisiona

Què es fa en una classe de Pilates? I quins beneficis en puc treure?

Pilates és una tècnica formada per un conjunt d’exercicis d’acondicionament físic i mental. Aquests exercicis es realitzen tenint en compte la postura i la respiració, per tal de controlar els moviments, esforços i per tant, millor control del cos.


Hi ha varietat d’exercicis i d’intensitats. Segons el teu estat físic, l’objectiu que et marquis i la presencia de lesions i/o patologies, es realitzaran uns o uns altres.

Hi ha classes on es busca la mobilitat de les articulacions i treball senzill de la musculatura, per mantenir el cos actiu, i prevenir lesions. N'hi ha d'altres on l'intensitat dels exercicis requereix més control i força, però això significa conèixer el teu cos i saber que és capaç de fer-ho equilibradament.


Els beneficis del pilates són: - Vitalitat i força, al activar grups musculars que diàriament potser no utilitzes. -Major flexibilitat, destresa, agilitat, equilibri i coordinació de moviments. L’equilibri i coordinació del cos són molt importants per les activitats de la vida diària. - Reeducació d’hàbits posturals i reducció de dolor d’esquena. L’activació de músculs que intervenen en mantenir postura, es reforça la musculatura de l’esquena i així poder mantenir postures més còmodes en la vida diària. -Consciència corporal. Aprendre a conèixer el cos mitjançant el moviment, i amb tècniques de relaxació. -Millores en el sistema sanguini i limfàtic, el moviment activa la circulació, així com algunes postures adoptades. -Millores de l’estrès i de les tensions, amb el control de la respiració i concentració, que fan pensar en un mateix i oblidar coses externes.


Aprofitem per recordar-vos els horaris de classes de pilates grupals:

Dimarts a les 20:10 Dijous a les 15:30 i a les 19:00


Si el que t’interessa és fer-ho de manera individual, contacta amb nosaltres.


Però recorda:

EL MOVIMENT ÉS VIDA. MOU-TE!


0 comments

Recent Posts

See All

Vols millorar el teu rendiment esportiu?

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora