• Afisiona

SAPS QUÈ ÉS LA TERÀPIA MARINA?

El nostre organisme intenta mantenir sempre en equilibri les característiques que rodegen les nostres cèl·lules. Quan aquest equilibri es trenca, dona lloc a malalties, refredats, infeccions…


El medi intern en el que floten les nostres cèl·lules, és igual el de l’aigua de mar. Amb les mateixes quantitats d’ions i les mateixes propietats físiques i químiques. El mateix succeeix amb el líquid amniòtic que envolta a un fetus.


A Afisiona utilitzem aigua de mar combinada amb fisioteràpia respiratòria, per prevenir i tractar refredats, ajudar a la mucositat.. sobretot d’embarassades i de nens.


Les embarassades es veuen limitades en els tractaments farmacològics, i amb els nadons i infants, els fàrmacs no haurien de ser la primera opció, ja que el seu cos encara s’està desenvolupant.

La manera d’utilitzar-la pot ser beguda o nebulitzada, depenent dels símptomes que presenti cada persona. Tant per la mare, els fetus, com els infants el fet de consumir l’aigua de mar els aportarà tots els minerals i oligoelements que les seves cèl·lules necessiten perquè puguin treballar de manera òptima.


A més en els nadons i infants que tendeixen a patir còlics, l’aigua de mar també els pot ajudar. Per què? Els còlics són desequilibris fisiològics del seu intestí i/o flora intestinal. L’aigua de mar seria l’opció més natural per reposar la pèrdua de minerals en el procés del còlic.


Com a conclusió diríem que la teràpia marina, és a dir la utilització de l’aigua de mar, ens pot ser beneficiosa per totes les persones per mantenir un equilibri intern. Que pot ser una opció terapèutica en casos de refredats i mucositat, en població limitada a fàrmacs, que els poden alleugerir els símptomes.


Vols tenir més informació i eines de com actuar amb els refredats i mocs? No et perdis el proper dilluns la nostra xerrada: Adéu mocs. Què, qui, com? I parlem de l’asma.

https://www.afisiona.com/reserves


 

Escriu-nos, si vols parlar amb nosatres! contacta

Horaris:

Dilluns a Dijous: 9:30-13:00 i de 15:30-20:00

Divendres: 9:30-13:00 i de 15:30-19:00

AfisioNA  recomana:

 

CLINICA DENTAL CAPITÁN

Centre d'Implantologia avançada

Per visites concertades: escriu-nos a info@afisiona.com

o bé truca'ns al  93.749.50.24

REGALA SALUT, REGALA BENESTAR  

Packs regal personalitzats

  • Facebook Clean Grey

SEGUEIX-NOS!

Totes les noticícies, novetats, articles que més t'interessen.