• Afisiona

SAPS QUÈ ÉS LA TERÀPIA MARINA?

El nostre organisme intenta mantenir sempre en equilibri les característiques que rodegen les nostres cèl·lules. Quan aquest equilibri es trenca, dona lloc a malalties, refredats, infeccions…


El medi intern en el que floten les nostres cèl·lules, és igual el de l’aigua de mar. Amb les mateixes quantitats d’ions i les mateixes propietats físiques i químiques. El mateix succeeix amb el líquid amniòtic que envolta a un fetus.


A Afisiona utilitzem aigua de mar combinada amb fisioteràpia respiratòria, per prevenir i tractar refredats, ajudar a la mucositat.. sobretot d’embarassades i de nens.


Les embarassades es veuen limitades en els tractaments farmacològics, i amb els nadons i infants, els fàrmacs no haurien de ser la primera opció, ja que el seu cos encara s’està desenvolupant.

La manera d’utilitzar-la pot ser beguda o nebulitzada, depenent dels símptomes que presenti cada persona. Tant per la mare, els fetus, com els infants el fet de consumir l’aigua de mar els aportarà tots els minerals i oligoelements que les seves cèl·lules necessiten perquè puguin treballar de manera òptima.


A més en els nadons i infants que tendeixen a patir còlics, l’aigua de mar també els pot ajudar. Per què? Els còlics són desequilibris fisiològics del seu intestí i/o flora intestinal. L’aigua de mar seria l’opció més natural per reposar la pèrdua de minerals en el procés del còlic.


Com a conclusió diríem que la teràpia marina, és a dir la utilització de l’aigua de mar, ens pot ser beneficiosa per totes les persones per mantenir un equilibri intern. Que pot ser una opció terapèutica en casos de refredats i mucositat, en població limitada a fàrmacs, que els poden alleugerir els símptomes.


Vols tenir més informació i eines de com actuar amb els refredats i mocs? No et perdis el proper dilluns la nostra xerrada: Adéu mocs. Què, qui, com? I parlem de l’asma.

https://www.afisiona.com/reserves


0 comments

Recent Posts

See All

Vols millorar el teu rendiment esportiu?

Millora la teva respiració treballant la teva musculatura inspiratòria. L’entrenament d’aquesta musculatura en persones sanes s’ha demostrat eficaç en la disminució de la fatiga i la dispnea, millora